Beierse Woud: Beieren en Eging am See in Duitsland mijn ervaringen

Het Beierse Woud is een leuke regio voor een ontspannen vakantie, lees mijn ervaringen over Eging am See een stadje in het Beierse Woud, ben heel het dorpje en de omgeving door geweest te voet.

Vakantie Beierse Woud

Beierse Woud: Beieren en Eging am See in Duitsland mijn ervaringen

Vakantie Beierse Woud is zoals ik het beleef een heerlijk rustige vakantie met wandelen en mountainbiken, rust en ruimte te over. Er zijn heel veel goed aangegeven wandelroutes voor starters en gevorderden, heerlijk wandelen door het Beierse Woud langs weiden en bossen. Het Beierse Woud is een rustgevende vakantie bestemming.Vakantie Beierse Woud heel leuk !

Vakantie in het Beierse Woud

Mocht je opzoek zijn naar een Vakantie Beierse Woud dan kan ik je Eging Am See aanraden als verblijfplaats, Eging Am See is een aardig stadje in Beierse Woud waar heel wat te doen is. In de zomer is het heerlijk om de bossen in te gaan, in de winter is er al snel sneeuw

Vakantie Beierse Woud en Eging Am See

Zoals geschreven is Eging een leuk stadje in het Beierse Woud waar van alles te doen is, ook is er een meertje, het is een van de weinige natuurlijke meren in de regio en het is een aanrader voor de zomer maanden. De zandstranden zijn een plezier voor de kinderen, voor de ouderen is er een grote zonneweide en een drijvend eiland in het water en er is bootverhuur. Aan de oever is een visrestaurant waar je goed kunt dineren.

Vakantie Beierse Woud culinair succes

Een Vakantie Beierse Woud kun je makkelijk combineren met lekker eten, aan het meertje is dus het visrestaurant, maar in het stadje kun je in diverse straten een Gasthof of restaurant vinden en net buiten het stadje is de Westernstad. De Pullman Westernstad bied entertainment voor het hele gezin, en de bezoekers zullen een onvergetelijk gevoel krijgen over de kampvuur romantiek. Maar naast de Western Stad is dus ook een restaurant waar ik al diverse keren heb gegeten naar volle tevredenheid. Aan lekker eten geen enkel gebrek en persoonlijk vind ik dat heel belangrijk. In 2012 heb ik ook gegeten bij Gasthof Zur Post aan Marktplatz 2, ook daar kun je heel goed eten !!

Vakantie in Beieren en overnachten

Overnachten in de regio nabij en in Eging is geen enkel probleem er zijn tientallen b&b en vele prive huisjes en appartementen. Ook Gasthof Zur Post bied gastenkamers en appartementen aan en is zeker een aanrader, de kamer liggen op het zuiden en hebben een mooi uitzicht over het Beierse Woud. Verder staat midden in het stadje een info zuil waar veel onderkomens op vermeldt staan, ga je op de bonnefooi dan kun je van de zuil genoeg keuze maken, mocht je meer zekerheid willen hebben kijk dan op www.eging.de en boek zelf je verblijf.

Ferienhäuser Bayerischer Wald ab 89 € pro WocheVakantie Beierse Woud en Welness

Aan de rand van Eging is een welnesscentrum waar van alles te doen is voor meer info kijk op : www.sonnen-therme.de en daar kun je zwemmen, laten masseren, sauna en de tuin der zintuigen in gaan. In de tuin die sinds kort herplant is is veel te ontdekken, granieten rotsformaties, windorgel, verlichte fontein en veel meer en natuurlijk zicht op het meer. De regio en het stadje zijn op zijn duits gezegd een “luft kurtort” en er is dus ook een kuurpark.

Je bereikt Eging Am See over de A 3 alwaar je tussen Deggendorf en Passau de afslag Vilshoven/Eging Am See kunt nemen. Aan de rand van Eging Am See is ook een leuke camping, verder is overnachten bij de boer ook een goed alternatief !!

Al met al gezegd is een vakantie in het Beierse Woud en wel de regio Eging Am See zeker een bezoek en een vakantie waard. Voor vragen kun je altijd reageren hieronder, daarnaast wens ik je een leuke vakantie toe in het Beierse Woud en smakelijk eten bij Zur Post www.pension-post-eging.de !!

Ferienhäuser Bayerischer Wald ab 89 € pro Woche

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *