Afvallen: sporten en afvallen en afvallen door te sporten

Sporten en afvallen is een goede mogelijk om je doel te bereiken, als je graag sport en je moet afvallen dan is de combinatie Sporten en Afvallen een zeer goed begin, mijns inziens kunnen sportende mensen niet dik zijn maar dat is mijn idee. In de praktijk blijkt dat toch anders te liggen.

Sporten en afvallen

Afvallen: sporten en afvallen en afvallen door te sporten

Sporten en afvallen moet eenvoudig zijn maar als je geen zin heb om te sporten, dan zal het afvallen ook moeilijk zijn want je moet jezelf wel in de hand hebben om snel een goed resultaat te hebben, je moet gemotiveerd zijn om een gesteld doel te bereiken, en zonder doelen zul je ook weinig bereiken. Alles is dus mogelijk zodra je er van overtuigd bent dat er enkele kilo’s af moeten en zeker als je dat samen met sporten wil bereiken moet het wel lukken.

Sporten en afvallen met een doel en persoonlijk trainer

Sporten en afvallen geeft je een goede conditie en dat resulteert weer in een opgewekt gemoed. Stel je doelen vast en bepaal wanneer je er mee gaat starten, vanaf dat moment dien je alleen je doel in het oog te houden. Sporten en blijvend afvallen zul je het makkelijkst bereiken onder begeleiding en dat is wat wij van etend afvallen bieden. Samen met het sporten en etend afvallen kun je in 12 weken je favoriete gewicht hebben.

Je persoonlijk trainer helpt je alle problemen overwinnen, contact met je persoonlijk trainer heb je via chat en de website, je kunt dus zien wat je moet doen.

Sporten en afvallen en etend afvallen

Gewoon blijven eten is dus een goede basis om af te vallen, en je persoonlijk trainer gaat je dus helpen en zeker op de moeilijke momenten je er door heen slepen, voor veel mensen is het van belang dat er mee gekeken wordt !!

Het meest succesvolle programma om af te vallen binnen enkele klikken binnen hand bereik, en laat ik eerlijk zijn als je het eenmaal ziet, dan ben je direct om en ga je er voor !!

Mijn ervaringen om af te vallen

Nu ben ik niet echt te zwaar voor mijn lengte, want ik ben 1m97 en mijn gewicht is 93 kilo schoon aan de haak, maar ik ben nadat ik 49 geworden ben stiekem wat kilo’s zwaarder geworden, er is leterlijk 5 kilo bij gekomen. En omdat ik regelmatig wandelingen maak in de heuvels hier, dacht ik dat beweging direct afvallen zou betekenen, maar daar komt toch wel iets meer voor kijken. In mijn geval wil ik eigenlijk niet meer dan 90 kilo wegen, dus dan maar wat meer bewegen en goed letten op de voeding, maar veel gaat er niet af ondanks dat ik 3 a 4 keer per week een flinke wandeling maak.

Conclusie :

Afvallen is niet zo eenvoudig en zeker door sporten, moet je wel veel sporten en misschien wel dagelijks. Nu vol ik mij niet dik maar wel dikker dan eerst, de zomer komt er aan dus veel de natuur in en volhouden is de Leus ! Begeleiding kan je stimuleren !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *