Miljonair: Ik ben miljonair geworden in een dag nu miljonair worden

Miljonair worden in een dag mogelijk of niet ? Dagelijks krijg ik mail welke mijn meldt dat ik vrij eenvoudig miljonair kan worden als ik maar lid wil worden tegen een maand/jaar bijdrage van 200 tot 600 euro of zelfs tot duizenden en/of meer. Wees nu eerlijk wie wil er nu niet wat meer hebben dan ie nu heeft, dus staan we bijna allemaal in twijfel wat te doen. Miljonair worden in één dag, mij is het gelukt !

 Miljonair: Ik ben miljonair geworden in een dag nu miljonair worden

Mag ik al die berichten aannemen als waarheid of zijn ze bedoeld voor verleiding, of hebben al die specialisten in de laatste jaren geluk gehad, wat natuurlijk sowieso ook zo is. Mijns inziens zijn ze uitvinder van een nieuwe strategie die anders inspeeld op de beurs situatie dan voorheen, en dat is natuurlijk ook wel begrijpelijk want de beurs is ook veranderd en volgens mij gewoon minder stabiel. Stabiel is in mijn visie minder stijgend dan de laatste jaren, en zelf af en toe scherp dalend. Die nieuwe strategie heeft recht tot spreken want ze bewijzen dat ze winsten maken, alleen is mijn vraag blijft hun “Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst” ook winst opleveren. Mocht dat zo zijn dan heb ik natuurlijk interesse en velen met mij, en dan gaan we voor de hoge winsten vanaf 113 % tot wel 2700 % en dat klinkt leuk in de oren, maar dan moet ik wel op voorhand die jaar bijdragen betalen van 200 en veel meer euro’s op jaar basis. De situatie van voorheen kan ik ook bevestigen daar ik momenteel beleggingen heb die daar aan voldoen, en die winsten geven van meer dan 10 % op jaar basis. Dit is natuurlijk wel iets minder dan de voornoemde percentages maar ja die zijn ook heel hoog. Miljonair worden in een dag leuk toch !

We willen allemaal miljonair zijn

Wat doen wij consumenten met die berichten
Volgens wat ik overal rond mij hoor geven velen gehoor aan de nieuwe strategie, jaar bijdrage betalen en wachten op de gouden tips die binnen stromen, heb echter nog weinig mensen gehoord die hun bezit met veel %%% hebben kunnen vermeerderen in enkele jaren, maar laten we hopen dat die nog komen dan zijn we daar ook weer te vreden over. Echter moet dan heel de wereld wel mee werken om de economie en de beurs onstabiel te houden of te maken, wat dan weer zeer slecht is voor heel die zelfde wereld. Lijkt mij veel logischer dat de wereld landen gebaat zijn met stabieliteit, en daar ook alles voor zullen doen en dat moet resulteren in een stabiele economie en stijgende beurs.Miljonair zijn is leuk !! Miljonair worden in een dag wij willen het.

Vast stelling van mijn/de feiten

Feit is dan dat de strategie van voorheen gewoon weer de strategie voor de toekomst wordt, beurzen die stijgen en bedrijven die nette winsten maken en stabiliteit in de wereld landen. Aandelen kopen en voor langere termijn in bezit houden, en dan wel van bedrijven die het waard zijn, wat diverse specialisten voor ons kunnen bepalen. Kijk voor de aardigheid even op Sem en ook deze website Sem van Berkel

Advies van mij voor de impulsieve consument

Zorg dat je schulden vrij bent en ga zeker geen hogere schulden aan want dat kan vroeg of laat de molensteen rond je nek zijn, en met zo’n steenje is het leven heel wat zwaarder dan voor heen. Heb je enige middelen probeer die dan te laten renderen voor een % hoger dan van de spaarrekening want dat is nagenoeg nihil, en doe dat zonder extreem risico te nemen.

Lol

Als ik het plaatje hier boven zie dan duikt Dagobert met veel plezier in zijn geld bad, lijkt mij best een keer leuk om het hem na te doen, maar mijn mogelijkheden liggen niet in die richting. Concentreer je op wat wel mogelijk is voor je zelf, en zoek daar leuke dingen die je wel kunt realiseren, die dingen zul je sneller bereiken dan allerlei dromen.
De lol prijsvraag van februari
Even op de titel terug komend, sinds 2 jaar ben ik miljonair, en daar heb ik niks voor gedaan en ben ook heel niet rijker geworden.

Rara hoe kan dat ??

Miljonair worden in een dag !!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *