Google Chrome of IE beter: mijn ervaringen met Google Chrome en IE Internet Explorer

Google Chrome Beter of is Internet Explorer net zo goed, lees mijn ervaringen ! Mijn nieuwste ervaringen staan er ook bij want ik update regelmatig. Laatste update onderaan.

Google Chrome Beter

Google Chrome of IE beter: mijn ervaringen met Google Chrome en IE Internet Explorer

Jaren heb ik altijd Internet Explorer gebruikt maar de laatste tijd werd ik ontevreden, openen ging langzaam en bij meerdere tabbladen elke keer langzaam, ook moest ik dikwijls de tabbladen sluiten omdat er geen reactie meer was. Na overleg met bekenden heb ik eindelijk besloten om Google Chrome te downloaden, ben niet zo veranderlijk en zelfs wat afwachten of alles weer goed komt, maar ben dan toch tot het besluit gekomen om Google Chrome Beter erbij te nemen.

Nu heb ik ze allebei

Nu heb ik Internet Explorer en Google Chrome en ik moet eerlijk zeggen dat voor veel dingen Google Chrome Beter is, maar het blijft voor mij wat onzeker, heb veel favorieten en deze staan nu op Internet Explorer, Google Chrome heeft ze over genomen maar als ik op Internet Explorer favorieten opsla dan komen ze niet op Google Chrome en andersom is dat ook zo en dat vind ik best vervelend. Ook is de layout iets anders en dat stoort mij ook.

Klikken op Google Chrome

Emails klikken doe ik altijd op Google Chrome sneller en beter dan Internet Explorer, kan er 20 klikken in 1 minuut, een honderd emails klik ik veel sneller weg dan voorheen. Verder blijft het ondanks het voordeel van sneller werken toch hinderlijk nu ik met beiden werk, want moet nu wel meer zoeken waar mijn favorieten zijn opgeslagen.

Zou ik Google Chrome er nu nog bij nemen

Ja ik zou het absoluut weer doen maar dan gescheiden werken en dat beter organiseren, nu loopt het een beetje door elkaar. Verder kon ik met Internet Explorer sommige dingen niet doen, maar heb al ondervonden dat ik met Google Chrome ook niet overal geaccepteerd word. Mijn bankieren en andere vaste websites doe ik nog steeds op Internet Explorer, sommige dingen probeer ik niet eens uit omdat ik gewend ben aan IE.

Update 15 november 2012 toegevoegd : Heb ze allebei maar nu na maanden gaat IE als maar vreemder doen, op meerdere websites kan ik IE niet eens gebruiken ! Ook gebruik ik IE nog maar heel weinig omdat het heel langzaam gaat bij IE en bij Google Chrome heb ik dat niet. Het lijkt op sabotage want met IE kan ik bijna niet meer werken.

Google Chrome Beter en gewend aan IE

Ben nog steeds gewend aan IE en dat is bij mij niet zo makkelijk om dan over te schakelen, als ik eenmaal een programma heb dan wijzig ik dat niet graag, ook ben ik meestal de voordelen snel vergeten als ik merk dat bv. Google Chrome iets anders werkt en dat er ook nadelen aan zitten, heb al diverse keren gehad dat ik websites niet kon bereiken met Chrome.

Kan je Google Chrome beter dan aanraden als je je snel aanpast op een nieuw programma of systeem, ben je gehecht aan het oude dan zeker bij het oude blijven

Voordelen Google Chrome :

  • Sneller en stabieler
  • Niet crash gevoelig
  • Na het afsluiten van je browser laat je geen sporen achter
  • Dus geen geschiedenis of cookies elders op je PC
  • Hartstikke veilig
  • Update automatisch
  • Adresbalk is gelijk Google zoekbalk

Nadelen Google Chrome :

  • Wachtwoorden zijn heel gemakkelijk in te zien.
  • Favorieten en geschiedenis zijn moeilijk in te zien.

Gebruik nu alleen nog Google Chrome 

Update 22 januari 2013

Na lange tijd naast IE ook Google Chrome te gebruiken ben ik nu zo ver dat ik IE niet meer wil gebruiken, heb al enige tijd het idee dat IE gesaboteerd word maar ik kan het niet bewijzen, meerdere websites kan ik niet meer inloggen. Sommige websites werken ineens niet meer goed bij IE, dus daarom stap ik nu 100 % over op Chrome. Ondertussen heb ik ook uitgevonden hoe ik mijn favorieten kan beheren, dus dat probleem is ook opgelost, rechtsboven staat een ster in de browser daar kan ik alle favorieten opslaan net als bij IE.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *