Elektrische fiets: crossfold elektrische vouwfiets met trapondersteuning en synergybikes

Elektrische fiets die opvouwbaar is een uniek concept, een opvouwbare Elektrische fiets kun je overal mee naar toe nemen, actieradius tot 40 kilometer. Kijk voor een Crossfold elektrische vouwfiets, das fietsen zonder zorgen ! Elektrische fiets !

Elektrische fiets

Elektrische fiets: crossfold elektrische vouwfiets met trapondersteuning en synergybikes

Een crossfold FE 16 is de beste versie in de Crossfold serie, deze heeft een krachtige 36 volt motor in combinatie met een Ah Li-ion grote accu en zorgt voor een ongekende kracht met een maximum actieradius van 40 km. Deze Synergybikes zijn uitgerust met een click in one vouwsysteem, daardoor is deze Elektrische fiets binnen 1 seconde op en uit te vouwen, een uniek systeem maak deze vouwfiets een groot succes. De perfecte combinatie van techniek en design geven de Crossfold FE 16 Synergybikes een comfortabel gevoel tijdens het rijden.

Elektrische vouwfiets van Crossfold

De unieke vorm van mobiliteit en duurzaamheid, geven je de mogelijkheid om in alle omstandigheden, heerlijk te fietsen. Deze vouwfiets met elektro motor heeft 3 functies, Gewoon zelf trappen, Zelf trappen en crossfold trapondersteuning erbij en Zonder zelf te trappen maar volledig rijden op de elektrische motor.

Elektrische fiets met trapondersteuning

Deze elektrische vouwfiets heeft dus ook trapondersteuning en dat is dan weer heerlijk makkelijk als het iets naar boven gaat of bij tegenwind. Verbaasde blikken zullen je volgen als je moeiteloos met 25 km/u voorbij komt, met de crossfold Synergybikes bepaal je zelf of je actief of heerlijk ontspannen op je bestemming aankomt.

Gedrevenheid en passie is de leus van deze Synergybikes, crossfold Synergybikes bekijkt de trends en behoeftes, vanuit die visie fabriceren en ontwikkelen wij deze hoogwaardige produkten die de hedendaagse mobiliteit ten goede komen, een klein programma dus volledige concentratie op perfectie en kwaliteit.

Crossfold synergybikes

De Elektrische fiets van crossfold is een ware revolutie onder de vouwfietsen, en zeker onder de elektrische vouwfietsen. De vouwfiets is vooral betrouwbaar en natuurlijk lekker klein om overal mee naar toe te nemen. Als de vouwfiets eenmaal is uitgevouwen dan rijd de crossfold vouwfiets zeker zo goed als de meeste normale fietsen. Prijzen zitten rond de € 1500.

De Crossfold de nieuwe vorm van duurzame mobiliteit.

Een Elektrische fiets !! Zeer interessant en makkelijk !

De Elektrische vouwfiets zeker zeer interessant, goed en makkelijk voor op vakantie in het land van je dromen !

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *