Daytraden: Daytraden Daytrading Daytrader alles over daytraden wat is daytraden

Daytrader je bent het je wordt het of je wilt het worden, Schrijf hier mijn daytrading ervaringen !! Daytraden  is leuk maar je moet wel de goede keuzes maken, want die brengen de winsten binnen.

Daytraden: Daytraden Daytrading Daytrader alles over daytraden wat is daytraden

Daytraden houd in dat ik aan en verkoop acties doe op de beurs, en bij voorkeur elke avond mijn geld uit de markt heb, maar dat vereist nog al wat discipline dus komt het wel eens voor dat ik dat niet 100 % uit voer. Dat is ook tevens de oorzaak dat velen niks verdienen op de beurs, want als je een plan hebt of maakt dan moet je dat wel uitvoeren. Mij breekt dat ook wel eens op omdat ik wel eens afwijk van mijn doel.

Daytraden is doelen stellen / uitvoeren is minder makkelijk

Bepalen wat je wil verdienen op een trade is niet moeilijk, bepalen wat reeel is moet ook te doen zijn, maar het uitvoeren is voor de meesten het struikelblok en struikelen is geld verliezen en daar wordt je niet vrolijk van. Voor dat je wat gaat doen op de beurs is het belangrijk wat je doel is, dus enige kennis van zaken is belangrijk.

Als je nog nooit de zee gezien heb spring je toch ook niet direct in het water, informeer eerst hoe diep het is en of er stroom staat en kijk daarna of je kunt zwemmen, als je dat onder controle heb zou ik aanraden om langzaam het water in te wandelen.  Komt er dan als nog een haai nou ja dan heb je pech, zo ook op de beurs zul je wel eens pech hebben, zorg dan echter wel dat het geen armen of benen kost.    hahahhaha lol !!

Mocht je willen gaan zwemmen

Voor het traden dus eerst alles bepalen en als je dan echt nat wil worden denk er dan wel aan dat je dat alleen doet met je zwem kleding aan dus traden alleen met geld wat je absoluut niet direct nodig hebt dan raak je ook geen armen of benen kwijt. De eerst duik wil je graag met winst sluiten dus zorg dat de factoren goed zijn zodat je niet door nat nat gaat want dan komen er verwoestende krachten vrij en ga je misschien met alle macht proberen terug te winnen wat weg is en happen de haaien misschien in armen en benen.

Misschien heb je steun aan een zwemleraar ( lol lol kwaaaak ) !!!!

De zwem leraar weet hoe diep het water is en is op de hoogte van de stroming, en ziet ook dagelijks de haaien zwemmen dus van hem kun je heel wat leren en heeft het beste met je voor.  De zwemleraar is in mijn geval de Badeend zoals hier onder te zien, het is lachen maar wel heel serieus en na enige tijd durf je alleen het water in en stromen de gratis boodschappen binnen.

Hier is de website ( is gratis ) van mijn zwemleraar : http://www.harkbox.nl/

Waar ga ik zelf daytraden / traden

Zelf ben ik klant bij PLUS 500 en dat vindt ik zeer aangenaam, en is eenvoudig te doen voor iedereen. Via de voorgaande link kun je daar zonder geld te storten een account openen waar je een paar tientjes op krijgt zodat je meteen kunt beginnen dus kun je direct traden zonder € 1 te storten. Misschien kun je zonder te storten je paar tienjes vermeerderen maar dat zal heel langzaam gaan. Maar het effect is het zelfde en dus kun je heerlijk oefenen. De volgende optie is dat je er € 400 bij stort waar je dan mee aan de slag kan, PLUS 500 geeft je voor die eerste storting een bonus van € 100.

Maar zonder storting krijg je dus wel die paar tientjes, deze kun je er natuurlijk niet afhalen dat heb ik al geprobeerd. kwaaaaak.

Daytraden Daytrading Daytrader wat kunt je verdienen

Alles wat op de rekening staat kunt je verliezen maar de bedoeling is dat je regelmatig er wat af kunt halen. Er afhalen kan zo lang je het geld zelf verdiend hebt, dus de bonus kun je er niet afhalen. Maak alle gegevens in je account in orde en zorg dat je via visa of bank overschrijving je geld kunt opnemen. Zelf had ik dit niet goed in orde gemaakt en kreeg ik bij opname van de eerste winsten een papieren cheque per post en die heb je niet snel op je bankrekening, is nu al 5 weken in behandeling. Overboekingen per bank heb ik meestal binnen enkele dagen op de rekening.

Daytraden Daytrading Daytrader waar doe je het voor

Zoals je ziet heb ik enkele foto’s geplaats waar je het voor kunt doen, echter dan is het wel belangrijk dat je bovenstaande doelen serieus neemt. Mocht ik de komende jaren onverwacht 1 van deze foto’s kunnen verwezenlijken dan hoor je dat van mij.

Verder succes met traden en vragen mag je me altijd stellen.

Daytraden Daytrading Daytrader >> Daytraden Daytrading Daytrader >> Lees Meer             

Comments

  1. Ik ben sinds enkele weken daytrader geeworden via plus500 en optie24. Mijn eerste maand heb ik afgesloten met ruim 500 eur winst en daar ben ik ruim tevreden mee. Als ik via daytrading een 500 a 1000 eur extra kan verdienen is dat mooi meegenomen. En nog mooier is dat je er (voorlopig toch) geen belastingen op betaal (in Belgie). Ik laat mijn winsten uitbetalen op Paypal rekening dan is het ook op mijn gewone bankrekeningen niet zichtbaar.

    1. Nou als dat elke maand zo gaat dan zeker niet klagen. En dat er geen belasting hoeft worden betaald is natuurlijk het mooiste wat er is.
      Wat Paypal betreft mijn rekening is geblokkeerd, want ik woonde eerst in Nederland en nu in Oostenrijk.
      Een account moet geopend zijn in het land waar je woont, dat is dan weer lastig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *