Afvallen: 5 kilo afvallen in 1 week snel afvallen

5 kilo afvallen in 1 week is voor de meeste mensen niet van belang, maar je zult maar 10 kg te veel wegen dan wil je er graag wat voor doen. 5 kilo afvallen in 1 week kun je al bereiken in 1 a 2 weken ! 5 kilo afvallen in 1 week!

Afvallen: 5 kilo afvallen in 1 week snel afvallen

Wat is afvallen en waarom wil men het

Afvallen is voor velen een dagelijkse bezigheid die ook veelal tot niets leidt en kan zelf tot frustratie leiden. Afvallen heeft meestal tot doel om er mooier en of slanker uit te zien, naar eigen idee maar voor anderen is dat waarschijnlijk helemaal niet belangrijk of zelfs tegen overgesteld. Heb hier onder een stukje kopie voor wat betreft het gewicht en de omvang van een “gezond” lichaam :

Onderstaande indeling geldt voor volwassenen van 18 tot ongeveer 60 jaar.

Mannen Vrouwen meet dit rond je middel op het gunstigste punt
tussen 79 en 94 cm tussen 68 en 80 cm probeer op gewicht te blijven (geen verhoogd risico)
tussen 94 en 102 centimeter tussen 80 en 88 cm blijf op gewicht (nog geen verhoogd risico, maar de gevarenzone komt in beeld)
102 cm of meer 88 cm of meer probeer af te vallen (verhoogd risico) Wat is 5 kilo afvallen in 1 week, dat lukt toch iedereen.

Afvallen is dus een poging om tot een aanvaardbare middel omvang te komen, en dat is niet voor elk persoon even gemakkelijk.

Waarom worden wij te dik

Dik worden is niet alleen omdat er te veel gegeten wordt maar heeft als hoofd oorzaak dat er slechte tot zeer slechte voeding wordt gegeten, die in veel gevallen meerdere systemen in ons lichaam kompleet in de war stuurt of blokkades opricht die een gezond functioneren niet meer toestaan.

Is slechte voeding slecht

Slechte voeding ziet er niet direct slecht uit maar maakt wel een slechte voortzetting van de levens kwaliteit mogelijk en dik worden is dan een vooraanstaande oorzaak. Is slechte voeding slecht : JA zeer slecht. Slechte voeding wordt meestal niet onderkend of als “ik eet er niet veel van ” weg geschoven.

Hoe dik mag men zijn om mooi te zijn

Ja, die vraag is niet gemakkelijk want iedereen heeft daar een andere mening over, kijk op het plaatje hierboven en bepaal wat jij mooi vind. Het linkse plaatje is naar mijn smaak redelijk dik en het rechtse is wel heel slank, dus mijn smaak is tussen in precies in het midden. Anderen zeggen ik hou van slank of geef mij maar lekker dik, het is dus voor iedereen anders en afvallen kan dus geheel onnodig zijn voor je omgeving maar zelf ben je er flink mee bezig.

Dieet en dieten voor snel af te slanken

Er zijn natuurlijk erg veel dieet en afval mogelijkheden en voor alle van deze moet je veel zelf doen, het gaat niet van zelf maar je kunt er wel veel aandoen zonder “pijn” te lijden. Op bijgaande link zie je een dieet plan wat ik 4 weken geleden heb aangeschaft, ik ben er heel tevreden over maar gelukkig ben ik ook niet zo dik dat ik 10 of meer kilos moet afvallen. 5 kilo afvallen in 1 week 5 kilo afvallen in 1 week moet volgens de gegevens te doen zijn en je kunt zelf gewoon gezond blijven eten en dat is voor mij het belangrijkste.

5 kilo afvallen in 1 week dus gezonde voeding is heel belangrijk

Gezonde voeding is het belangrijkste om niet dik en niet slank te zijn, mijns inziens is geen van beide goed want dik is op een gegeven moment een last die je mee draagt en te slank kan bij ziekte een tekort opleveren. Probeer vooral gezond te eten en dat is naar mijn idee de teugels vrij strak houden. Koop in de supermarkt zoveel mogelijk van de “buitenmuur”, in veel supermarkten is de groente afdeling, de vlees afdeling, de zuivel afdeling, de vis afdeling, de brood afdeling tegen de buitenmuur ingericht, alle stellingen die in het midden staan heb je heel globaal niet nodig dus als je daar al oplet dan eet je vrij gezond en kun je gewoon eten wat voor een ieder het beste is.

Je zelf foppen met afvallen

Je kunt natuurlijk ook een t-shirt kopen zoals de dame hierboven en gewoon met je volume verder leven maar daar val je niet van af en fop je jezelf en gaat de wens naar een betere levens kwaliteit verloren.

Klik hier voor de link van mijn dieet plan

Het voordeel is dat je regelmatig mail krijgt ter ondersteuning, en genoeg tips voor gezond eten.

5 kilo afvallen in 1 week

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *