Website Verhalen: gratis backlinks en betaalde reclame onder de content

Leuk dat je mijn website verhalen website hebt gevonden, hier kun je veel verschillende verhalen lezen over van alles en nog wat. Mocht je vragen of ideeen hebben laat het gewoon weten of stel ze gerust, onder dit artikel is er een mogelijkheid voor een reactie te geven, je ontvangt altijd zo spoedig mogelijk antwoord terug.

backlinks kopen en reclame maken gratis

Website Verhalen: gratis backlinks en betaalde reclame onder de content

Website verhalen is heel leuk om te lezen omdat er verhalen staan die echt zijn gebeurd, reisverhalen waar ik zelf geweest ben, recepten die ik zelf gemaakt heb en verder verhalen die ik geschreven heb naar aanleiding van het nieuws of omdat ik daar interesse in heb.

Website verhalen commercieel

Wens je gebruik te maken van deze website om bijvoorbeeld backlinks te plaatsen dan is dat mogelijk zonder tegen prestatie, voor info omtrent de gang van zaken voor backlinks kun je onder dit artikel je vragen stellen en eventueel wat je wenst. Het is dus mogelijk om zonder kosten hier backlinks te laten plaatsen, ook reclame maken is gratis als het op de reclame pagina is, buiten die pagina zitten er wel kosten aan verbonden, de links plaats ik wel zelf en naar mijn keuze. Het is wel mogelijk om je voorkeur aan te geven waar ik dan rekening mee zal houden.

Website verhalen schrijven eventueel op aanvraag

De website verhalen schrijf ik allemaal zelf en daar ga ik dagelijks mee door, elke paar dagen komen er artikelen bij dus er kunnen genoeg linken worden geplaatst. Eventueel schrijf ik een artikel over uw produkt of website !

Website verhalen abonnement

Het is dus mogelijk om linken te plaatsen die ik zelf plaats, maar ook om reclame te maken voor je produkt of website, dit alles naar mijn idee en smaak dus ik zoek wel artikels waar de backlinks bij passen of ik schrijf artikels voor betreffende backlinks. Een gratis abonnement is geldig voor 1 kalender jaar, dus in januari zal ik je mailen of je verder wil met de links, zo niet dan worden deze verwijderd.

De links worden in overleg op 4 verschillende websites geplaatst.

Zelf een verhaal plaatsen 

Ook kun je eventueel een verhaal over je website of produkt schrijven wat dan geplaatst kan worden met reclame en links naar je eigen website of produkt website, alles is mogelijk !

Heb tientallen websites waar ik content en links kan plaatsen dus chroom niet om bijzondere vragen te stellen, we moeten natuurlijk wel een gezamelijke doelstelling hebben, en dat is dat we een produkt of dienst of website aan willen bieden.

Naast dit aanbod sta ik ook open voor andere voorstellen, laat een bericht achter en ik neem per omgaande contact met u op

Gratis backlinks en betaalde reclame

Dus de backlinks zijn gratis en de reclame is betaalde reclame, een pakket voor 5 jaar heeft als richtprijs € 110 incl btw. Dat is 5 jaar plus een deel van het jaar, ik reken van 1 januari tot 30 december. De reclame wordt geplaatst op al mijn websites onder de content, momenteel heb ik 40 websites en bijna 2000 bezoekers per dag, wat per jaar 720.000 is tot op vandaag.